lauantai 10. joulukuuta 2016

10 luukku kirjavinkkauksia hevosfaneille

Luukusta kymmenen  paljastuu kirjavinkkauksia hevosten ystäville. Lisäksi jos teillä on joku kirja jota haluat suositella, niin kerro ihmeessä kommenteissa! Oletteko te lukeneet näitä kirjoja?

Kirjavinkkaukset ilmestyy teille N Y T !


Maailman ihanin Sinttu
Lin Hallberg & Margareta Nordqvist

Vihdoinkin Elina ja hänen kaverinsa pääsevät aloittamaan ratsastustunnit Siltakylän tallilla. Ratsastuksenopettaja Inka on mukava, ja isoista ponitytöistäkin voi aina ottaa mallia. Talli on ihmeellinen ja jännittävä paikka. Siellä Elina tapaa Sintun, maailman ihanimman Shetlannninponin. Eräänä päivänä kun Elina tulee tallille, Sinttu ontuukin kaviotaan. Mitä on tapahtunut? Elina päättää, että hänestä tulee taitava ponityttö. Hän aikoo pitää Sintusta oikein hyvää huolta.

Lue miten Elina tutustuu ihanaan Sinttu-poniin! Maailman ihanin Sinttu on sarjan ensimmäinen kirja.



Suuri seikkailu, Sinttu
Lin Hallberg & Margareta Nordqvist

Elina täyttää yhdeksän vuotta. Hän tietää hyvin mikä olisi kaikkein paras syntymäpäivälahja: tietenkin Sinttu! Onneksi lahja on melkein yhtä hyvä. Elina saa osallistua hurjan jännittävälle seikkailuratsastukselle, jonne tulevat myös Erkki ja Simo. Seikkailulla yövytään teltassa ja Elina saa ratsastaa Sintulla mielin määrin. Metsän pimeydessä jännittäviltä hetkiltä ei kuitenkaan vältytä Kuka astelee yöllä teltan ulkopuolella?

Suuri seikkailu, Sinttu on seitsemäs kirja valloittavassa sarjassa, joka kertoo Elinasta, maailman ihanimmasta ponista Sintusta ja Siltakylän kotoisesta tallista.



Tuuvan talli
Lena Furberg

Tuuvan tallista on ilmestynyt kymmenen osaa. Kirjoja ei minun mielestä tarvitse lukea järjestyksessä, jos ei halua. Me otimme kuvan  sarjan kuudennesta kirjasta, mutta kerromme tässä nyt kuitenkin Tuuvan talli kirjoista yleisesti.

Hevoshullu-lehden kestosuosikkeihin lukeutuva  Tuuvan talli on Lena Furbergin piirtämä ja käsikirjoittama, tositapahtumiin perustuma sarjakuva. Tuuvan talli kertoo koskettavasti ja elämänmakuisesti pienen tallin ja tavallisten hevostyttöjen elämästä.


Peukut pystyyn kaikille jotka lukivat tämän postauksen! 👍🤓📚

Nähdään huomenna uuden luukun parissa!

T. Pilvenhattaran talli






2 kommenttia:

  1. Mulla olis yks suosittelu ja uskon että te tykkäätte siitäkin. Se tulee NYT!
    Eppu etsii kotia, on ensimmäinen kirja Eppu sarjassa. Sen kirjaimia on uskokaa tai älkää
    Lin Hallberg& Margareta Nordqvist. Eli samat tutut kirjailijat. Eli kannattaa lukea Eppu kirjoja koska ne on myös Lin Hallbergin ja Margareta Nordqvistin kirjoja. Eppu on hyvä kirja. Ja Eppu etsii kotia on eka Eppu sarjan kirja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups. Anteeksi kirjoitus virhe. Siis kirjailija.😅😊

      Poista

Kommenttisi julkaistaan vasta kun olemme hyväksyneet sen
Asiattomia/tyhmiä kommentteja ei julkaista
Luemme kaikki kommentit, vaikka emme vastaisikaan mitään

Kiitos kaikille ihanista kommenteista<3