lauantai 25. helmikuuta 2017

BLOGIEN ESITTELYT

Moi!😊 Nyt olisi vuorossa blogien esittelyt. Toivottavasti saatte uutta luettavaa ja viihdytte tĂ€mĂ€n postauksen parissa! :)

Aloitetaan...

kuviteltu
 Kuviteltu

TÀtÀ lifestyle-blogia kirjoittelee Kreetta. Blogin banneri on todella yksinkertainen, mutta kaunis! Banneri sopii myös hyvin ulkoasuun. Postaukset ovat melko lyhyitÀ, mutta kivasti kirjoitettuja ja kuvat ovat kauniita. <3 Postauksia voisi tulla useammin.
Arvosana: 9+







ElÀmÀni elÀimet
 ElĂ€mĂ€ni ElĂ€mĂ€ni

TĂ€tĂ€ blogia kirjoittaa Saana. Blogin banneri on todella suloinen, ja se sopii hyvin blogiin. Postaukset ovat aika lyhyitĂ€, mutta ei se mitÀÀn, sillĂ€ tĂ€ssĂ€ blogissa on muuten paljon kauniita kuvia. Postauksia voisi tulla useammin, mutta muuten kiva blogi! :)
Arvosana: 8







Kuusen matkassa



Kuusen Matkassa
TÀmÀ on Saanan toinen blogi. Banneri on kaunis ja ulkoasu hyvin yksinkertainen. Postauksia tulee mielestÀni liian harvoin, mutta ne ovat sopivan pitkiÀ ja kuvat todella söpöjÀ! :S Postaukset ovat kivasti kirjoitettuja, joten niitÀ on ihana lukea! <3
Arvosana: 9









Rantalan talli

en saanut tÀhÀn blogin banneria, mutta tÀssÀ yksi kuva blogista
TÀmÀ blogi on aika uusi, mutta siihen verrattuna tosi kiva! Banneri on hurjan kaunis, kepparit söpöjÀ ja muutenkin kiva ulkoasu. <3 Postauksia tulee aika usein, joten se on myös plussa tÀssÀ blogissa. Tekstin kirjoittamiseen voisi ehkÀ vielÀ hieman panostaa...
Arvosana: 9-






Keppiotusten vauhdissa

https://1.bp.blogspot.com/-mqTvvSqZcek/VnqUkGO-33I/AAAAAAAAAuk/464yMZuv30EuHBUr4VGTg_VGktN4Hd5tACPcB/s1600/20151223_121437.jpg
tÀssÀ yksi kuva blogista
TÀmÀ blogi on Rockyn keppariblogi. Ulkoasu on yksinkertainen, postaukset ovat sopivan pitkiÀ ja monipuolisia! :) Teksti on niin kivasti kirjoitettu, ettÀ sitÀ jaksaisi lukea vaikka kuinka pitkÀÀn. <3 Kuvia on tÀssÀ blogissa myös riittÀvÀsti, vaikkakin niiden laatuun voisi panostaa. Postauksia voisi tulla vÀhÀn useammin.
Arvosana: 9




Kiitos kaikille bloginsa linkanneille! <3 Toivottavasti emme loukanneet tÀllÀ ketÀÀn, ja muistakaa ettÀ nÀmÀ ovat meidÀn omia mielipiteitÀ. :)
T.Pilvenhattaran talli. 





2 kommenttia:

Kommenttisi julkaistaan vasta kun olemme hyvÀksyneet sen
Asiattomia/tyhmiÀ kommentteja ei julkaista
Luemme kaikki kommentit, vaikka emme vastaisikaan mitÀÀn

Kiitos kaikille ihanista kommenteista<3